Follow us on

A HOPI-ról

A követett értékeink legalább annyira fontosak, mint az üzleti megfontolások. A reputációnk, ügyfeleink és munkatársaink elégedettsége, társadalmunk fenntartható fejlődése egyaránt elsődleges fontosággal bírnak számunkra. Sokrétű környezeti stratégiánknak megfelelően számos CSR (társadalmi felelősségvállalás) tevékenységet folytatunk és üzletvitelünket teljeskörű etikai kódex alapján szervezzük.

Etikai Kódex

Abban hiszünk, hogy a minőségi üzlet kéz a kézben jár a partnerek közötti minőségi kapcsolattal. Ezért készítettünk és dolgozunk az etikai normáinknak megfelelően a HOPI-nál.

Alkalmazottak

A HOPI-nál olyan munkakörnyezetet akarunk teremteni mely a kölcsönös bizalmon és megbecsülésen alapul. A jó megítélésünk érdekében mindenki felelős az elvégzett feladataiért és azokért elszámolással tartozik. Arra törekszünk, hogy fejlesszük a munkatársainkat, teret adjunk az egyénnek és folyamatos, kétirányú kommunikációt biztosítsunk a vállalati információs és konzultációs rendszereinken keresztül. Azt akarjuk, hogy mindenki egy csapatként dolgozzon együtt közös céljaink elérésében.

Őszinteség és egységesség

A HOPI-t az őszinteség és a fair üzletelés elvei irányítják. Ennek fényében dolgozunk együtt a beszállítóinkkal, ügyfeleinkkel, versenytársainkkal és alkalmazottainkkal. Nyitottak, őszinték, megbízhatóak és egyenesek vagyunk. Ugyanezt várjuk el partnereinktől is.

Üzleti partnereink

Az üzleti partnereink megszerzése és megtartása érdekében kialakított stratégiánk azon alapul, hogy minőségi szolgáltatást nyújtunk mely teljes mértékben személyre szabott és kielégíti ügyfeleink egyéni igényeit és megfelel elvárásaiknak. Teljesítjük az ISO 9001 és a HACCP feltételeit, beleértve a kockázatelemzést és a kritikus pontok meghatározását minden logisztikai folyamat esetében. Arra törekszünk, hogy ügyfeleinkkel, alvállalkozóinkkal és minden üzletfelünkkel kölcsönösen előnyös kapcsolatot építsünk fel, amely követi elveinket és megfelel céljainknak.

Környezeti stratégia

Arra törekszünk, hogy minél kisebb mértékben terheljük környezetünket. Környezettudatos irányítási rendszerünk megfelel az ISO 14001: 2005 szabványnak és vonatkozik raktározási és cross dock operációnkra, beszerzéseinkre, értékesítési tevékenységünkre, illetve a száraz, hűtött és fagyasztott áruk szállítására is. A környezetvédelmi erőfeszítéseinket az alábbiakkal is kiegészítjük:

ISO 50001

Energetika tanúsítvánnyal rendelkezünk.

Világítás

Energiatakarékos izzókat telepítettünk raktárainkba, használjuk a visszaverődő felületek technológiáját, illetve mozgásérzékelő detektorokkal is takarítunk meg energiát.

Szállítás

Fokozatosan vezettük be az EURO 6 sztenderdet. Ezen keresztül maximális üzemanyag megtakarítást érünk el a központi tervezés, flotta diverzifikáció és a gazdaságos üzemeltetés célzó sofőrképzési programunk segítségével.

Hulladékkezelés

Szelektíven gyűjtjük a raktározási tevékenységek során keletkező hulladékot és gazdaságos csomagológépeket használunk. Ezen keresztül csökkentettük a keletkező hulladék mennyiségét.

Társadalmi felelősségvállalás

A CSR programunk keretében számos kulturális és képzési projektet támogatunk mely gazdagítja környezetünket és hozzájárul társadalmunk jobb életkörülményeihez. 2018-ban támogattuk a REX állatotthont, a Gyáli Tátika Óvodát és a Gyáli Kertváros Szociális Központot.

HOPI Magyarország története

Cégünk 2005-ben alakult meg az 1992-ben Csehországban alapított HOPI Holding leányvállalataként, a HOPI nemzetközi terjeszkedésének harmadik lépcsőjében. Az elmúlt közel 18 évben a HOPI név elismerést vívott ki magának a magyar raktárlogisztikai és szállítmányozási piacon, számos multinacionális és magyar tulajdonú ügyfelünknek biztosított megbízható szolgáltatás nyújtásával. A cég központja és egyúttal központi raktára Gyálon található.

Állásajánlat

minden állásajánlat

Jelenleg nincs nyitott állásajánlat ennél a raktárnál.

Miért a HOPI-t válassza?

Fő erősségünk két területből táplálkozik: kimagasló figyelmet fordítunk az ügyfeleink kiszolgálására és elégedett, munkájukat szerető kollégákkal dolgozunk együtt.

további információk a HOPI-ról
Közép-európai lefedettség
Stabilitás, rugalmasság és biztonság
Korrekt munkaadó
Minőségi ügyfélközpontúság
Növekvő hatékonyság
A munkatársainkban rejlő potenciál felszabadítása

Cégek,
amelyek bíznak bennünk

Választott referenciák
Mondeléz JDE Lindt Dr. Gerard Lucart Group METRO NCR